Al håndtering af WordPress Service vil fremover ligge hos WordPress Pro – en del af Ellegaard ID, men med egen hjemmeside: www.wp-pro.dk

En WordPress hjemmeside skal vedligeholdes: opdateres og sikkerhedskopieres.

Det kan være besværligt, men glemmer man det, kan man risikere pludselig at stå uden nogen hjemmeside – eller en hacket side med et helt andet indhold.

Derfor tilbyder jeg med WordPress Service at løse den opgave for en fast, månedlig pris. Da siderne er forskellige er behovet også forskelligt, derfor har vi forskellige pakkeløsninger.Har du flere websteder på standard eller udvidet, får du 25% på de efterfølgende.

Servicepakken kan indeholde

Backup
Der tages regelmæssigt backup af både filer og database til en anden server, interval afhængig af løsning. Der laves med mellemrum stikprøver for at kontrollere at backup’en er brugbar. Gendannelse fra backup’en er ikke inkluderet i WordPress Service, men sker efter forbrugt tid.

Tjek for malware
Internetsider kan også blive inficeret med malware/virus. Derfor bliver sider skannet for ukendt kode. Fjernelse af inficering er ikke inkluderet.

Opdatering
WordPress opdatering gennemføres i intervaler ifølge løsning, så længe plugins er kompatible. Plugins opdateres til seneste kompatible version.

Bedre sikkerhed
Vi installerer et plugin til kontrol af adgang til siden, der samtidig beskytter mod utilsigtede ændringer af væsentlige filer.

Spam scanning
Alle kommentarer kontrolleres op mod et centralt filter. Det sorterer langt de fleste spamkommentarer fra.

Fri mailsupport
Spørgsmål, der kan stilles og besvares via email er uden beregning. Kræver det adgang til hjemmesiden er det ikke inkluderet og vil ske på medgået tid – dog kun efter aftale.

Besøgsanalyse
Vi opsætter en statistik baseret på Google Analytics, så du med WordPress Service en gang om ugen modtager en udførlig rapport over besøgende. Kan evt. udvides med specifikke tal, hvis det ønskes.

Klippekort til småjobs