Artikler om digitalisering og opgaveflows samt tips til dagligdagen.

screenshot af webdesign for psykolog barbara allen

Psykolog Barbara Allen

Psykolog Barbara Allen ønskede et nyt webdesign, der var lyst og luftigt. Og som var både langtidsholdbart og nemt at holde ved lige. Så det blev en løsning baseret på WordPress.

Læs mere ->
screenshot fra ziwes.dk

Ziwes Eye-Catching Branding

ALT MED LOGO! Det er sloganet for Ziwes Eye-Catching Branding. Hvis synlighed er målet, så er Jesper den rette mand. Egentlig skulle Jesper Ziwes‘ websted bare optimeres. Men det var begrænset,

Læs mere ->
Digital society

Digitale besparelser

Mange bække små… … løber også ud i sandet! En besparelse på 2 daglige minutter per medarbejder i en virksomhed med 50 ansatte bliver til en femtedel årsværk på et

Læs mere ->
Rodløs Kultur Festival

Rodløs Kultur Festival

Det startede egentligt som en simpel one-pager – een lang side med al informationen på. Men der viste sig at være for meget indhold, til at kunne fungere i praksis.

Læs mere ->
slack screenshot app

Smarte ting til Slack

Slack er super til den hurtige kommunikation i virksomheden, teamet – eller måske endda med kunder. En god mellemting mellem chat og mail. Men der er en masse genveje, der kan gøre det til et endnu bedre redskab.

Læs mere ->
Tøm din browsers cache for at se seneste version

Sådan tømmer du cache

Har du prøvet at skulle kigge på et websted og så ikke se det samme som andre ser? Det skyldes ofte en lokal cache, der viser dig et ‘forældet’ billede. Sådan her kan du slette din cache og se den seneste version.

Læs mere ->
Privat børnepasning responsiv visning

Privat børnepasning

Foreningen Privat Børnepasning i Nordjylland havde brug for et nyt websted. Det skulle håndtere mange funktioner og gøre administrationen lettere.

Læs mere ->
Screenshot fra Specialside til link i bio fra Instagram

Link i bio specialside

Det er meget almindeligt, at der i opslag på visse sociale medier (fx Instagram) står “Link i bio”. Det er en henvisning til, at der i biografien/profilteksten er et link

Læs mere ->