Artikler om digitalisering og opgaveflows samt tips til dagligdagen.

Rodløs Kultur Festival

Rodløs Kultur Festival

Det startede egentligt som en simpel one-pager – een lang side med al informationen på. Men der viste sig at være for meget indhold, til at kunne fungere i praksis.

Læs mere ->
slack screenshot app

Smarte ting til Slack

Slack er super til den hurtige kommunikation i virksomheden, teamet – eller måske endda med kunder. En god mellemting mellem chat og mail. Men der er en masse genveje, der kan gøre det til et endnu bedre redskab.

Læs mere ->
Tøm din browsers cache for at se seneste version

Sådan tømmer du cache

Har du prøvet at skulle kigge på et websted og så ikke se det samme som andre ser? Det skyldes ofte en lokal cache, der viser dig et ‘forældet’ billede. Sådan her kan du slette din cache og se den seneste version.

Læs mere ->
Privat børnepasning responsiv visning

Privat børnepasning

Foreningen Privat Børnepasning i Nordjylland havde brug for et nyt websted. Det skulle håndtere mange funktioner og gøre administrationen lettere.

Læs mere ->
Screenshot fra Specialside til link i bio fra Instagram

Link i bio specialside

Det er meget almindeligt, at der i opslag på visse sociale medier (fx Instagram) står “Link i bio”. Det er en henvisning til, at der i biografien/profilteksten er et link

Læs mere ->
skagen uddannelsescenter screens

Skagen Uddannelsescenter

Skagen Uddannelsescenter er et website for en erhvervsdrivende fond og rummer derfor muligheder for at kontakte i forbindelse med støttemuligheder, baggrundsviden og mulighed for vejledninger.

Læs mere ->
Dansk Pædagogisk Tidsskrift forside

Dansk pædagogisk Tidsskrift

Dansk pædagogisk Tidsskrift – eller DpT – er et online arkiv over udgivelser fra foreningen bag.
Det er altså et website, der skal trække et større arkiv og samtidig være inspirerende og overskueligt.

Læs mere ->
Bang Holmgaard forside

Bang & Holmgaard

Bang & Holmgaard er et eksempel på et virkelig simpelt one page design. Det rummer de allervigtigste funktioner: muligheder for kontakt til virksomheden og kort præsentation af teamet bag og

Læs mere ->