Ind imellem leder jeg huller i jorden efter lige præcis DEN stump, som jeg brugte et eller andet sted, derfor har jeg nu samlet dem her. Men da der ikke er noget specielt genialt ved dem, kan du jo ligeså godt også få glæde af dem, ikke?
.

Hastighedstest af websteder

Det er vigtigt for brugeroplevelsen af dit websted, hvor hurtigt det bliver overført. Her er redskaber, der kan gøre arbejdet med optimering lettere.

Omdøb Titel felt i Custom Post Type

Sådan omdøber du teksten i titelfeltet fra at være det normale “Skriv titel her” i dine Custom Post Types. Det kan jo være du bruger det noget andet end et titelfelt.

WP: Skjul overflødige widgets

Hvis du som mig har en del forskellige plugins installeret, så har du sikkert også alt for mange widgets. Så mister man overblikket og skal bruge tid på at lede efter de væsentlige. Men du kan nemt skjule de ubrugte.

Snippet: Ny indholdstype til produkter

Sådan opretter du en Custom Post Type i WordPress til præsentation af produkter. Den er god, hvis man ikke ønsker at etablere en hel shop for at vise nogle få produkter.

WordPress på lokal server

Jeg har tidligere anbefalet en server til WordPress eksperimenter. Det er en rigtig god ide at holde alle eksperimenterne væk fra de kørende miljøer, så det mener jeg stadig er

Analytics er fuld af spam henvisninger

Underlige henvisninger i GA-rapport Websiteejeres brug af Google Analytics (GA) er under kraftig ‘beskydning’ fra en ny type spam: Referral Spam. Det er ikke egentlig trafik, men kun registreringer i

Brug ikke -9999px hacket!

9999px er et almindeligt kendt trick til at skjule tekst via stylesheets. Men som så meget andet er det blevet forældet. Se alternativet her.