Guides er vejledninger i hvordan man udfører en bestemt funktion eller tilpasser en opsætning.

De er som regel tilføjet billeder eller screenshot for at det gøre det så nemt som muligt at følge med. Enkelte har også en video, der viser opgaven udført.

Smarte ting til Slack

Slack er super til den hurtige kommunikation i virksomheden, teamet – eller måske endda med kunder. En god mellemting mellem chat og mail. Men der er en masse genveje, der kan gøre det til et endnu bedre redskab.

Gemme kommasepareret i Excel

Hvis du har forsøgt at gemme en CSV-fil fra Excel på Windows, der SKULLE være kommasepareret – så har du sikkert givet op. Men her løsningen til dig!

Sådan tømmer du cache

Har du prøvet at skulle kigge på et websted og så ikke se det samme som andre ser? Det skyldes ofte en lokal cache, der viser dig et ‘forældet’ billede. Sådan her kan du slette din cache og se den seneste version.

Outlook søgning virker ikke

Virker det ikke når du søger i Outlook? Får du ikke de forventede svar? Så er her en løsning til dig. Det kan også virke, hvis du synes dine søgninger

Moderne kommunikation for foreninger

Der er mange platforme, som foreninger kan bruge i deres kommunikation med medlemmerne. Denne artikel er ment som en guide i til- og fravalg baseret på foreningens ressourcer og medlemmernes ønsker.