Artikler om webdesigns generelt og specifikke webdesigns, hvor jeg har været involveret mere eller mindre.

Klik på linket til den enkelte artikel for se mere om webdesignet.

Lorem Ipsum på den seje måde!

Er du træt af at skulle bruge Lorem Ipsum, så findes er indtil flere alternativer – nogen er fede, andre bare sære. Men de kan alle give dig lidt afveksling fra den helt almindelige.

Hvem skriver du til?

Når du skriver tekster på webstedet, skal du skrive til dine brugere. Det kan være svært, men her er et redskab til at skabe brugerprofiler.

Hastighedstest af websteder

Det er vigtigt for brugeroplevelsen af dit websted, hvor hurtigt det bliver overført. Her er redskaber, der kan gøre arbejdet med optimering lettere.

Privat børnepasning

Foreningen Privat Børnepasning i Nordjylland havde brug for et nyt websted. Det skulle håndtere mange funktioner og gøre administrationen lettere.

Skagen Uddannelsescenter

Skagen Uddannelsescenter er et website for en erhvervsdrivende fond og rummer derfor muligheder for at kontakte i forbindelse med støttemuligheder, baggrundsviden og mulighed for vejledninger.

Bang & Holmgaard

Bang & Holmgaard er et eksempel på et virkelig simpelt one page design. Det rummer de allervigtigste funktioner: muligheder for kontakt til virksomheden og kort præsentation af teamet bag og

Højlund Hviid Consult

Højlund Hviid Consult er holdt i et meget simpelt og overskueligt design. Det skal være let for kunden at finde de informationer, der er relevante og derefter at kunne komme