Om ellegaard ID

Mit navn er Morten Ellegaard Larsen, og jeg har en baggrund, der er er lige dele teknik/programmering og mere bløde værdier. Det er med baggrund i dem, at jeg startede ellegaard ID.

Efter at have leveret generel IT-support gennem forskellige virksomheder, er jeg nu fokuseret på at levere online løsninger, der giver bedre synlighed og lade dem komme længere ude med deres budskab.

ellegaard ID handler om design på brugernes betingelser

Jeg har løst masse af opgaver for mine kunder, hver gang med fokus på at levere den løsning, der passer lige præcis til denne kombination af kunde og problem. Ikke noget med, at det forhånd er en bestemt løsning, der skal sælges – selvom jeg naturligvis på baggrund af min erfaring har mine foretrukne.

Med webdesign har jeg dog valgt at fokusere på WordPress som platform. Det gør jeg, fordi WordPress er en meget alsidig bund, der kan tilpasse næsten i det uendelige. Og med mere end 30% af internettets websteder baseret på WordPress, så bliver det også en langsigtet løsning.

Jeg udvikler til WordPress, bygger i WordPress og underviser i WordPress. Derudover gør jeg en indsats i det international fællesskab ved at arrangere WordPress Meetups i Aalborg og være national redaktør for oversættelser af WordPress kerne, plugins og temaer.

Se mere på WordPress webdesign

Priser

Langt de fleste opgaver løses som tilbud på fast pris. Men det kan bare ikke altid lade sig gøre og i de tilfælde løses opgaven på medgået tid til timepris.

Timepris: 960 DKK ekskl. moms

Er det hasteopgaver, der ikke kan vente til der er plads i kalenderen, tillægges 50% til timeprisen. Er det nødvendigt at opgaver løses uden for arbejdstid (hverdage 8-16) tillægges yderligere 100%.

Webdesign i WordPress, se mere på WordPress webdesign

Har du brug for sikkerhed og vedligehold af WordPress websteder, så kig på WP Pro Serviceaftaler.