Microsoft 365 (tidligere kendt som Office 365) er en samling af programmer til brug for kontorarbejde og kommunikation. Pakken indeholder de kendte Word, Excel og Outlook,  det elskede/forhadte Teams – og så en hel masse mere, som de færreste kender/bruger.

Her er en række artikler om disse programmer og deres brug.

Politik for brug af Office 365

Der kan spares meget tid ved at have fælles retningslinjer for, hvordan mails, kalender, chat osv bruges i organisationen. Her er en række eksempler.

Automatisering af processer

Lad en ‘robot’ udføre de opgaver, der er så veldefinerede, gentagne og ensartede, at en person ikke kan, ikke burde eller ikke behøver at lave dem.

Tips til effektive mødeindkaldelser

Laver du de typiske fejl i mødeindkaldelser, du sender ud her? Så ser her, hvordan du kan gøre det nemmere for andre at være deltager i dine møder.

Gemme kommasepareret i Excel

Hvis du har forsøgt at gemme en CSV-fil fra Excel på Windows, der SKULLE være kommasepareret – så har du sikkert givet op. Men her løsningen til dig!

Fremhæv navngivne brugere i Outlook

Jeg har tidligere anbefalet, at man starter en mail med navngivne handlinger – så er opgaven præsenteret og kan uddybes længere nede. Nu har Outlook gjort det endnu nemmere og

Mailsignatur i Outlook flyttes til skyen

Mailsignatur i Outlook flytter – endelig sker det! Det har stået på ønskelisten for rigtig mange Outlook brugere (og administratorer!) i flere år. Outlook for Windows is introducing e-mail signatures

Outlook søgning virker ikke

Virker det ikke når du søger i Outlook? Får du ikke de forventede svar? Så er her en løsning til dig. Det kan også virke, hvis du synes dine søgninger