Axacon kom til mig for få lavet et nyt websted. De havde en side i forvejen, men den passede ikke længere indholdsmæssigt og funktionsmæssigt til deres ønsker.

Lagerstyring (warehouse management) i stor skala er en kompliceret proces og det kan være svært at formidle i så koncentreret from, som et websted kræver. Derfor inkluderer deres websted også adskillige videoer.

Videoer kan være tunge i web-sammenhænge, men med den rigtige kombination af kvalitet/størrelse og fokus på at regulere indlæsning, kan det godt lade sig gøre uden at siden virker sløv.

Farvevalget er bevist mørkt for at designet skulle adskille sig fra de mange andre i ‘corporate design’ – uden at stikke for meget ud.

Siden er – indtil videre – tilgængelig på to sprog, men der kan kobles flere på efter behov. Flersprogede websteder er komplicerede. Ikke bare skal man holde styr på flere sprog for både menuer og indhold, men også billeder og videoer skal præsenteres i det rigtige sprog. Og SEO kræver, at de enkelte siger bliver angivet med den den rigtige sprogkode, eller går det galt. Og her der også et separat domæne (.dk og .com) for hvert sprog.

Det meste af teksten er leveret af Kim fra Momentum PR & Marketing.

Screenshots fra webstedet axacon. Com
Morten Ellegaard - selvportræt med vest og hat
ellegaard

Uddannet underviser, IT-administrator og WordPress-guru. Har arbejdet med design og udvikling af digitale løsninger siden 2005.