Websteder, webdesigns og andre opgaver, hvor jeg har været involveret på forskellig vis. Det er ikke alle opgaver, der er beskrevet, for det er typisk ikke en opgave jeg selv får prioriteret så højt.

Bemærk, at siderne kan være ændret eller have fået nyt design siden jeg lavede dem.

Klik på linket til den enkelte for at se mere.

Ziwes Eye-Catching Branding

ALT MED LOGO! Det er sloganet for Ziwes Eye-Catching Branding. Hvis synlighed er målet, så er Jesper den rette mand. Egentlig skulle Jesper Ziwes‘ websted bare optimeres. Men det var begrænset,

Rodløs Kultur Festival

Det startede egentligt som en simpel one-pager – een lang side med al informationen på. Men der viste sig at være for meget indhold, til at kunne fungere i praksis.

Produced by – optimering

Hvis video er det vigtigste element på forsiden, så bliver optimering og caching afgørende for brugeroplevelse. Det ved Produced by.

Privat børnepasning

Foreningen Privat Børnepasning i Nordjylland havde brug for et nyt websted. Det skulle håndtere mange funktioner og gøre administrationen lettere.

Skagen Uddannelsescenter

Skagen Uddannelsescenter er et website for en erhvervsdrivende fond og rummer derfor muligheder for at kontakte i forbindelse med støttemuligheder, baggrundsviden og mulighed for vejledninger.

Dansk pædagogisk Tidsskrift

Dansk pædagogisk Tidsskrift – eller DpT – er et online arkiv over udgivelser fra foreningen bag.
Det er altså et website, der skal trække et større arkiv og samtidig være inspirerende og overskueligt.

Bang & Holmgaard

Bang & Holmgaard er et eksempel på et virkelig simpelt one page design. Det rummer de allervigtigste funktioner: muligheder for kontakt til virksomheden og kort præsentation af teamet bag og

WP Pro Service

Bestilling af af tjeneste og automatisk udsendelse af forløb af mails for etablering af adgange og rapportering.

Højlund Hviid Consult

Højlund Hviid Consult er holdt i et meget simpelt og overskueligt design. Det skal være let for kunden at finde de informationer, der er relevante og derefter at kunne komme