Det er altid en udfordring at lave websteder for arkitekter, designer og andre, der har deres egne specifikke ønsker til udseendet. En dejlig udfordring.

Når det gælder arkitekter, så er billeder af deres kreationer det vigtigste element. Men samtidig er der jo også en masse anden viden, man gerne vil have formuleret og videregivet. Og hvordan giver mandet det hele 100% opmærksomhed?

Det kan man naturligvis ikke, men sammen med Bjerg Arkitekter synes jeg, vi har ramt en god balance.

Efter det store indgangsbillede har Bloggen med nyheder den vigtigste placering.

Der er også lavet en separat sektion til alle referencerne, de fine byggerier, der har fået hver deres side med både billeder og beskrivelse af projektets specielle elementer. Den er nem at vedligeholde, da det er lavet som en ekstra “blog”.

Ved at vælge Elementor som sidebygger er der rig mulighed for at lege med grafiske elementer på den enkelte side, Men selv uden sidebygger kan der laves spændende og individuelt layout for hver del.

Webstedet er også flersproget, i skrivende stund er der sider på dansk, engelsk og norsk. Ikke alle sider er oversat – billederne taler for sig selv – men så falder vi bare tilbage til hovedsproget på de ikke-oversatte sider.

Det var oprindeligt tænkt som en hub for flere websteder med mere hvert deres emne og er derfor bygget som et multisite. Men denne funktion er endnu ikke taget i brug.

Screenshot fra bjerg. Nu
Morten Ellegaard - selvportræt med vest og hat
ellegaard

Uddannet underviser, IT-administrator og WordPress-guru. Har arbejdet med design og udvikling af digitale løsninger siden 2005.