Webdesign og opbygning

Lokalmediet vores brabrand, sreenshot af forside i responsivt design

Lokalt online-medie bygget som WordPress multisite, så der er mulighed for at oprette lokale blogs med forskellige vinkler. Efterfølgende udbygget med abonnements-ordning.

Ideen er den lokale avis i en digitaliseret udgave. Peter havde behov for en platform, hvor han nemt og hurtigt kunne udgive nyheder fra lokalområdet.

Der skulle være mulighed for at arbejde med både større nyheder og kortere, dag-til-dag nyheder.

Da der allerede fra starten var mulighed for at der ville komme flere under-websteder, blev det opbygget som et WordPress multisite. Det gør det nemt at opretholde en ensartethed over flere websteder.

De forskellige tilføjede blogs vedligeholdes af forskellige – og nogen af dem skiftende – skribenter, så brugerhåndteringen er udvidet, for at kunne give mere tilpassede tilladelser til de enkelte brugere.

Senere er webstedet suppleret med et nyhedsbrev. Og nu er der også kommet en loyalitetsklub, hvor man kan tegne et medlemskab via den indbyggede webshop.

Der er også kommet udskiftelige reklamer på fra lokalområdet, som er med til at supplere til driften af webstedet.

Se mere på Vores Brabrand

Morten Ellegaard - selvportræt med vest og hat
ellegaard

Uddannet underviser, IT-administrator og WordPress-guru. Har arbejdet med design og udvikling af digitale løsninger siden 2005.