WordPress og WooCommerce

Firmaet bag WordPress, Automattic, er gået sammen med WooTheme, der står bag den bedste handelsplatform til WP: WooCommerce.

Det er en rigtig god nyhed, for det betyder at WP styrkes kraftigt, samtidig med at der kommer en sikker e-handelsløsning, hvor vi ikke behøver være opmærksomme på graden af vedligeholdelse.

WooCommerce har længe været den bedste e-handelsløsning til WordPress, men som altid med OpenSource projekter er vi som udviklere nødt til at være opmærksomme på, om der fortsat sker noget eller produktet er ved at gå i stå.

Jeg har allerede adskillige løsninger i gang baseret på en WP+Woo kombination, så for mig at se, har de ramt helt rigtigt. Jeg glæder mig bare til at se, hvad det kommer til at betyde for den fortsatte udvikling, at de to udviklergrupper nu ‘flytter sammen’.

Tillykke til begge – og til alle os andre!

WooCommerce i et voksende marked

WooCommerce er ligesom WordPress opensource og alt er under GPL-licens på samme måde som WP – så der er ingen ændringer her. Og som Automattic er også Woo en virksomhed, der består af en masse ildsjæle rundt omkring på jorden.

WooCommerce har succes som e-handelsplatform og har i dag overhalet den ellers så populære Magento som den mest brugte e-handelsløsning.

Du kan læse mere om sammenlægningen på disse bekendtgørelser hos Matt Mullenweg fra Automattic og fra WooThemes.

ellegaard

ellegaard

Uddannet underviser, IT-administrator og guru. Har arbejdet med design og udvikling af WordPress-løsninger siden 2005.